204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»

 

204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»

Працевлаштування в галузі спеціальності:

  • технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва;
  • фахівець з бджільництва;
  • фахівець із звірівництва;
  • лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу;
  • фахівець з організації та ведення фермерського господарства;
  • технолог з виробництва молочних продуктів;
  • технолог з виробництва м'ясних продуктів;
  • та інші фахівці в галузі харчової та переробної промисловості.


Оновлено: 21-08-2020, 09:06 / Переглядів: 771
 

Авторизація
Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту.
Продовжуючи відвідування сайту, Ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ок