Опубліковано: 18-03-2019, 09:52 / Переглядів: 92 / Виховна діяльність / Культурно-масова діяльність


"ОСКАР" ДЛЯ КУХАРІВ ГУРТОЖИТКУ №1

   Серед багатьох чинників, високої розумової та фізичної працездатності й довголіття найважливіше місце займає правильне і раціональне харчування. Здобувачі мають туманне уявлення про значення харчування для здоров'я, не вміють організувати харчування залежно від навантаження, часто без міри обмежують його на догоду молодіжній моді. Кожного року на факультеті обліку і фінансів проходить смачний конкурс присвячений жіночій половині студентства – 8 Березня! Цього року він відбувся 12 березня під назвою «Найкраща страва поверху гуртожитку №1 – 2019». Ініціатор проведення конкурсу – студентське самоврядування гуртожитку. 

   Основна мета кулінарного конкурсу – розвиток творчої ініціативи, популяризація та пропаганда здорового харчування.

   У конкурсі взяли участь п’ять команд здобувачів двох університетів: Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва та Луганського національного аграрного університету. Перед подачею страв для оцінювання журі основна робота «кипіла» на кухнях, де кухарі готували свої кулінарні шедеври до фінального виходу.

   

   Страви, представлені здобувачами на суд журі та гостей конкурсу, мали не тільки високі смакові якості, а й оригінальне авторське оформлення. Критерії оцінювання кожної команди були такими:

  • презентація страви мешканцями поверху;
  • смакові якості страви;
  • оригінальність оформлення;
  • складові рецепта;
  • кількість учасників, задіяних у конкурсі від поверху.
   

   Конкурс пройшов на досить високому рівні. Здобувачі вразили присутніх кулінарною майстерністю, оригінальністю страв, цікавим оформленням і яскравими презентаціями. Визначити переможців було дуже нелегким завданням, адже всі конкурсанти були гідні цього звання.

 

   

 

   Журі, об'єктивно оцінивши кожну з представлених страв, урахувавши гармонійність оформлення і смакові якості, рівень складності та майстерності, оригінальність, витонченість і лаконічність в оформленні, знання сучасних вимог до презентації страв, підбило підсумки:

  • 1 місце вибороли команди 4 та 7 поверхів;
  • 2 місце поділили команди 5 та 6 поверхів;
  • 3 місце посіла команда 3 поверху.

   Проведення таких конкурсів кухарьської майстерності дають змогу не тільки виявити кращих, але й обмінятися досвідом, проявити творчу уяву та фантазію.

   Щиро подякуємо мешканцям гуртожитку №1 за підтримку і всебічну допомогу в підготовці та проведенні конкурсу, який уже давно вийшов за межі факультету обліку і фінансів та перетворився на справжнє кулінарне шоу.

 

Заступник декана з виховної роботи в гуртожитку №1

факультету обліку і фінансів

Ірина Рагуліна,

 

голова студентського самоврядування гуртожитку №1

Анастасія Зінченко,

    

заступник голови студентського самоврядування гуртожитку №1

Катерина Мантула

    

Авторизація