Опубліковано: 15-11-2021, 11:57 / Переглядів: 119 / Новини / Наукова діяльність


СТВОРЕННЯ ЗЕЛЕНОГО ОФІСУ В УНІВЕРСИТЕТІ

Шановні колеги і студенти! Запрошуємо вас на серію онлайн лекцій щодо створення Зеленого Офісу в університеті та його значення у сталому розвитку університету. Лектор – Яна Пулпанова, експерт з екологічної відповідальності й управління відходами, e-mail: jana@envirostyl.cz.

 

Перша лекція – 18.11.2021 р., початок о 8.00. Тема: «Ознайомлення із Зеленим Офісом»

Ця лекція буде присвячена меті і перевагам Зеленого Офісу (ЗО). Яна Пулпанова поділиться власним досвідом щодо створення ЗО та інформацією про найкращі практики інших країн Європи. Лекція орієнтована на студентів, які цікавляться стійкістю університетів, а також бізнесу, оскільки більшість принципів є однаковими. Лекція буде корисною для викладачів та співробітників університету, які можуть бути залучені до створення та функціонування ЗО, а також для всіх, хто хоче отримати користь від ЗО в університетському містечку.

Реєстрація на лекцію: https://forms.gle/vXKB8hu3mF2uFAKg9

Посилання на онлайн-лекцію:  https://sumdu.webex.com/sumdu/j.php?MTID=m986647007c1fbc6bc879e906dd0f6049

 

Друга лекція – 19.11.2021 р., початок о 8.00. Тема: «Функціонування університетів в умовах екологічної кризи»

Лекція присвячена сучасній екологічній ситуації у світі та можливим напрямам адаптації університетів, а також розкриттю ролі Зеленого Офісу в цьому процесі. Екологічна, а отже, соціальна ситуація швидко змінюється, від стабільної до вкрай нестабільної. Роль ЗО полягає в тому, щоб допомогти людям об’єднатися і співпрацювати завдяки діяльності, яка розвиває адаптацію та формує стійкість до теперішніх і майбутніх викликів. Цей підхід схожий на роль бізнесу, який хоче бути стійким.

Реєстрація на лекцію: https://forms.gle/AXYyksuPDiV6hT8AA

Посилання на онлайн-лекцію: https://sumdu.webex.com/sumdu/j.php?MTID=mbe17052cebda0a5aeb836b28d1883651

 

Проректор з міжнародних зв’язків

Андрій Попов

    

Авторизація
Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту.
Продовжуючи відвідування сайту, Ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ок