015 «Професійна освіта» (015.18 Технології виробництва і переробки продуктів сільського господарства)

№ п.п.

Назва навчальної дисципліни

Методичне забезпечення

 

1. Базовий університетський рівень

 

 

1.1. Цикл загальної підготовки

 

1.

Історія та культура України

 

2.

Філософія

 

3.

Іноземна мова

 

4.

Українська мова (за професійним спрямуванням)

 

5.

Охорона праці та БЖД

 

6.

Фізичне культура

 

7.

Правознавство

НМЗ (НП) 

8.

Інформаційні технології

 

 

1.2. Цикл професійної підготовки

 

9.

Загальна педагогіка

НМЗ

10.

Еколого-правова культура особистості

НМЗ 

11.

Адміністративний менеджмент

 

12.

Професійна педагогіка

НМЗ

13.

Організація виховної роботи у навчальному закладі

НМЗ

14.

Адміністративне право

НМЗ 

15.

Основи науково-педагогічних досліджень

НМЗ

16.

Психологія праці

НМЗ

17.

Психологія

НМЗ (КР)

18.

Основи педагогічної майстерності

НМЗ

19.

Педагогічні технології

НМЗ

20.

Законодавча база управління навчальними закладами

 

21.

Вступ до спеціальності

НМЗ (КЛ)

22.

Правове виховання

НМЗ

23.

Історія педагогіки та освіти

КЛ

24.

Технології викладання фахових дисциплін

НМЗ (КР)

25.

Основи профорієнтаційної роботи

НМЗ

26.

Психолого-педагогічні основи міжособистісного спілкування

НМЗ

27.

Порівняльна педагогіка

НМЗ (КР)

28.

Професійно-педагогічна етика

КЛ

29

Основи красномовства

НМЗ (КЛ)

 

2. Цикл вільного вибору студентів

 

 

Блок 2.1.

 

 

2.1.1. Цикл загальної підготовки

 

30.

Ґрунтознавство

НМЗ

31.

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва 

 

32.

Охорона ґрунтів

НМЗ (КР)

 

2.1.2. Цикл професійної підготовки

 

33.

Органічне землеробство

 

34.

Овочівництво

 

35.

Тваринництво

 

36.

Рослинництво

 

37.

Технології виробництва та застосування органічних добрив

НМЗ

38.

Агрохімія

 

39.

Захист рослин від шкідливих організмів

КЛ

40.

Організація виробництва органічної продукції

 

 

Блок 2.2.

 

 

2.2.1. Цикл загальної підготовки

 

41.

Ґрунтознавство

 

42.

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва

 

43.

Охорона ґрунтів

 

 

2.2.2. Цикл професійної підготовки

 

44.

Землеробство

КР

45.

Плодівництво

 

46.

Технології вироробництва  продуктів тваринництва

 

47.

Технології вирощування  продуктів рослинництва

 

48.

Агрохімія

НМЗ

49.

Система застосування добрив

НМЗ

50.

Фітофармакологія

 

51.

Маркетинг в агросервісі

 

 

3. Цикл практичної підготовки

 

52.

Виробнича практика

 

53.

Навчальна практика

НМЗ



Оновлено: 20-11-2017, 11:10 / Переглядів: 1 310
 

Авторизація