Навчально-методична робота кафедри загальної хімії

  1. Хімія: метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів початкового рівня вищої освіти ОС «молодший бакалавр» спец. 205 «Лісове господарство» ∕ уклад.: Я.О. Свіщова. Харків: ХНАУ, 2020. 43 с.
  2. Неорганічна та аналітична хімія: метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів першого (баклаврського) рівня освіти спец. 204 «Агрономія» ∕ уклад: Я.О. Свіщова, О.М. Будвицька. Харків: ХНАУ, 2020. 42 с.
  3. Аналітична хімія: метод. вказівки для самост. роботи здобувачів спец. 162 «Біотехнологія та біоінженерія» ∕ уклад.: Я.О. Свіщова. Харків: ХНАУ, 2020. 20 с.
  4. Неорганічна та аналітична хімія: метод. вказівки для самост. роботи здобувачів спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ∕ уклад.: О.О. Шевцова, О.М. Дубина, О.М. Будвицька.  Харків: ХНАУ, 2020. 60 с.
  5. Хімія: метод. вказівки для самост. роботи здобувачів  спец. 103 «Науки про Землю» ∕ уклад.: О.М. Дубина, О.О. Шевцова, О.М. Будвицька. Харків: ХНАУ, 2020. 114 с.
  6. Хімія: методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів  спец. 208 «Агроінженерія» ∕ уклад.: О.М. Будвицька, О.М. Дубина, О.О. Шевцова. Харків: ХНАУ, 2020. 58 с.
  7. Органічна хімія: метод. вказівки для самост. роботи здобувачів   спец. 201 «Агрономія»  ∕  уклад.: О.М. Дубина. Харків: ХНАУ, 2020. 56 с.
  8. Органічна хімія: метод. вказівки для самост. роботи здобувачів спец. 162 «Біотехнології та біоінженерія»  ∕ уклад.: О.М. Дубина. Харків: ХНАУ, 2020. 52 с.
  9. Фізична та колоїдна хімія: метод. вказівки для самост. роботи здобувачів спец. 201 Агрономія  ∕  уклад.: Н.Л. Хименко.  Харків: ХНАУ, 2020. 33 с.
  10. Свіщова Я.О., Хименко Н.Л., Дубина О.М. Хімія: лабораторний практикум для студентів ОС «бакалавр» спец. 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин рослин», 205 «Лісове господарство», 206 «Садово-паркове господарство. Харків: ХНАУ, 2019. 60 с.
  11. Хімічні методи аналізу сільськогосподарської продукції: метод. вказівки для самост. роботи здобувачів  спец. 201 «Агрономія» ∕ уклад.: О.М. Дубина, О.О. Шевцова, О.М. Будвицька. Харків: ХНАУ, 2019. 35 с.
  12. Хімія: метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів спец. 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 205 «Лісове господарство» ∕  уклад.: Я.О. Свіщова, О.М. Дубина, Н.Л. Хименко, О.М. Будвицька. Харків: ХНАУ, 2018. 72 с.
  13. Експериментальні основи хімічних методів аналізу в сільському господарстві: метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів спец. 202 «Захист і карантин рослин», 101 «Екологія»  ∕  уклад.: Я.О. Свіщова, О.М. Дубина, Н.Л. Хименко, О.М. Будвицька. Харків: ХНАУ, 2018. 33 с.
  14. Неорганічна хімія. Аналітична хімія: метод. вказівки для самост. роботи студентів напряму підготовки 6.090101 «Агрономія» ∕ Уклад.: Я.О. Свіщова, О.М. Дубина, Н.Л. Хименко, О.М. Будвицька.  Харків: ХНАУ, 2016. 39 с.
  15. Хімія: метод. вказівки для самост. роботи студентів напряму підготовки 6.090105 «Захист рослин», 6.090103 «Лісове і садово-паркове господарство»  ∕  уклад.: Я.О. Свіщова, О.М. Дубина, Н.Л. Хименко, О.М. Будвицька. Харків: ХНАУ, 2016. 69 с.

  

Навчальні посібники:

  1. Свіщова Я.О., Дубина О.М., Хименко Н.Л. Хімія: посібник для здобувачів галузей знань 20 «Аграрні науки і продовольство» та 10 «Природничі науки» (спец. 103 «Науки про Землю). Харків: ХНАУ, 2020. 302 с.
  2. Хименко Н.Л., Волошан Г.А. Практикум по общей химии для иностранных учащихся подготовительного. Харків: ХНАУ, 2021. 171 с.
  3. Свіщова Я.О., Хименко Н.Л. Експериментальні основи хімічного аналізу в сільському господарстві: посібник. Харків: ХНАУ, 2018. 160 с.

ГРАФІК ІНДИВІДУАЛЬНИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ ВИКЛАДАЧІВ

 

Свіщова Я.О., канд. с-г. наук, доцент

Понеділок, 14.00 -16.00

Дубина О.М., канд. с-г. наук, доцент

Середа, 14.00 -16.00

Хименко Н.Л., канд. с-г. наук, доцент

Понеділок, 14.00 -16.00

Шевцова О.О., канд. с-г. наук, доцент

Вівторок, 14.00 -16.00

Будвицька О.М, викладач

Середа, 14.00 -16.00

 



Оновлено: 4-03-2021, 09:33 / Переглядів: 176
 

Авторизація
Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту.
Продовжуючи відвідування сайту, Ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ок