015 «Професійна освіта» (015.18 Технології виробництва і переробки продуктів сільського господарства)
№ п.п. |
Назва навчальної дисципліни |
Методичне забезпечення |
|
1. Базовий університетський рівень |
|
|
1.1. Цикл загальної підготовки |
|
1. |
Історія та культура України |
|
2. |
Філософія |
|
3. |
Іноземна мова |
|
4. |
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
|
5. |
Охорона праці та БЖД |
|
6. |
Фізичне культура |
|
7. |
Правознавство |
|
8. |
Інформаційні технології |
|
|
1.2. Цикл професійної підготовки |
|
9. |
Загальна педагогіка |
|
10. |
Еколого-правова культура особистості |
|
11. |
Адміністративний менеджмент |
|
12. |
Професійна педагогіка |
|
13. |
Організація виховної роботи у навчальному закладі |
|
14. |
Адміністративне право |
|
15. |
Основи науково-педагогічних досліджень |
|
16. |
Психологія праці |
|
17. |
Психологія |
|
18. |
Основи педагогічної майстерності |
|
19. |
Педагогічні технології |
|
20. |
Законодавча база управління навчальними закладами |
|
21. |
Вступ до спеціальності |
|
22. |
Правове виховання |
|
23. |
Історія педагогіки та освіти |
|
24. |
Технології викладання фахових дисциплін |
|
25. |
Основи профорієнтаційної роботи |
|
26. |
Психолого-педагогічні основи міжособистісного спілкування |
|
27. |
Порівняльна педагогіка |
|
28. |
Професійно-педагогічна етика |
|
29 |
Основи красномовства |
|
|
2. Цикл вільного вибору студентів |
|
|
Блок 2.1. |
|
|
2.1.1. Цикл загальної підготовки |
|
30. |
Ґрунтознавство |
|
31. |
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва |
|
32. |
Охорона ґрунтів |
|
|
2.1.2. Цикл професійної підготовки |
|
33. |
Органічне землеробство |
|
34. |
Овочівництво |
|
35. |
Тваринництво |
|
36. |
Рослинництво |
|
37. |
Технології виробництва та застосування органічних добрив |
|
38. |
Агрохімія |
|
39. |
Захист рослин від шкідливих організмів |
|
40. |
Організація виробництва органічної продукції |
|
|
Блок 2.2. |
|
|
2.2.1. Цикл загальної підготовки |
|
41. |
Ґрунтознавство |
|
42. |
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва |
|
43. |
Охорона ґрунтів |
|
|
2.2.2. Цикл професійної підготовки |
|
44. |
Землеробство |
|
45. |
Плодівництво |
|
46. |
Технології вироробництва продуктів тваринництва |
|
47. |
Технології вирощування продуктів рослинництва |
|
48. |
Агрохімія |
|
49. |
Система застосування добрив |
|
50. |
Фітофармакологія |
|
51. |
Маркетинг в агросервісі |
|
|
3. Цикл практичної підготовки |
|
52. |
Виробнича практика |
|
53. |
Навчальна практика |