Непран Ірина Володимирівна

 

 Посада: доцент кафедри екології та біотехнології

 Контактна інформація: e-mail: nepran07@gmаil.com

 

 Ідентифікатори науковця:

  Пошуковий профіль на порталі НБУВ ID: 1463815

 Google Scholar

 ORCIDID (0000-0001-8194-6065)

  

 Освіта:

 Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва, спеціальність «Агрохімія та ґрунтознавство», кваліфікація «Вчений агроном» ЛБ ВС №000045 (1998 р.)

 

Аспірантура:

 Аспірантура Інститут агроекології і природокористування НААН, спеціальність 03.00.16 – екологія (1998 – 2001рр)

 Тема кандидатської дисертації: «Агроекологічні аспекти вирощування гороху в умовах східного Лісостепу України».

 Науковий ступінь: кандидат с.-г. наук за спеціальністю «Екологія» (2002 р.)

 Вчене звання: доцент кафедри екології та біотехнології (2011 р.)

 Знання мов: українська (рідна) – вільне володіння.

 

 Підвищення кваліфікації: 

 Національна академія аграрних наук України Інститут рослинництва ім. В.Я. Юр’єва Свідоцтво про підвищення кваліфікації  № 88 від 26.02.2016 (з 22.02.16 по 26.02.2016 р.) «Формування, ведення, ефективне використання колекцій генетичних ресурсів рослин».

 Наукове стажування за тематикою «Ecology, environmental monitoring», «General, agricultural biotechnology», «Seed protection and seed investigation» International Institute of Іnnovation "Science-Education-Development" Warsaw Poland (з 01.06.2016 по 30.11.2016 р.) сертифікат №172 від 30.11.2016 р.

 Харківська філія державної установи «Інститут охорони грунтів України». Свідоцтво про підвищення кваліфікації №158-19/01/532 від 29 листопада 2019 р. (з 15 жовтня по 29 листопада 2019р) за тематикою: «Екологічна безпека аграрного виробництва та моніторинг ресурсів агросфери».

 Науково-дослідна робота:

 «Отримання екологічно чистої продукції нуту в умовах Східного Лісостепу України».



Оновлено: 22-09-2020, 14:54 / Переглядів: 3 503
 

Авторизація
Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту.
Продовжуючи відвідування сайту, Ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ок